Фото: uainfo.org

Рашисти перекидають техніку на Запорізький напрямок через Мелітополь, — Федоров

Війська країни-агресорки перекидають тяжке озброєння на Запорізький напрямок. Рух техніки рашистів зафіксували у Мелітополі.

Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров.

"Що стосується пересування тяжкого озброєння та особового складу — наші мешканці бачать його, особливо з напрямку Нової Каховки та Каховки. Звідти було перекидання ворожих сил до запорізької лінії фронту", — розповів Федоров.

Крім того, мер Мелітополя наголосив, що в Бердянську ворог розмістив два десятки гелікоптерів, а в Токмаку — особового складу армії Росії більше ніж цивільних.

Також Федоров додав, що цивільні не здають і продовжують активно допомагати партизанам.

"Завдяки повідомленням мешканців одна з рашистських колон до фронту не доїхала, а лишилась металобрухтом в степу", — додав Федоров.

Нагадаємо, протягом минулої доби військові Збройних сил України знищили ще 650 окупантів. Крім того, на брухт перетворено понад 10 ворожих артсистем.

Додамо, раніше заступник міністра оборони Володимир Гаврилов повідомив, що Україна перехоплює ініціативу на фронті, а Росія захищається. Проте для перемоги потрібне далекобійне високоточне озброєння дальністю до 200 кілометрів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.06.2023 13:20