Фото: соцмережі

Рашисти поширили фейк про зникнення Залужного: реакція Міноборони

Російські загарбники поширили фейк про нібито зникнення головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. Таким чином окупанти вкотре намагаються деморалізувати українців.

Таку заяву зробила у Telegram заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

"Главком на місці. Робить свою роботу. Щойно спілкувались", — написала вона.

За словами Маляр, російські вкиди це типова інформаційна технологія спрямована на деморалізацію української армії. Вона також зауважила, що по часу дії вона дуже коротка — від декількох годин до одного дня, адже інформацію легко перевірити.

"Наразі, момент поширення зрозумілий — пік напруги в Бахмуті, коли навіть декілька деморалізованих військових з нашого боку їм полегшать ситуацію. Власне, заради цього і купа передчасних повідомлень про "взяття" Бахмута", — додала заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, раніше російські пропагандисти запустили новий вкид, який стосується президента України Володимира Зеленського та головнокомандувача Збройних сил Валерія Залужного. Вороги продукують фейки про їхній конфлікт і поширюють наратив про те, що Залужного нібито готують на роль майбутнього українського президента.

Раніше Валерій Залужний заявив, що Росія своїм вторгненням в Україну планувала знищити нашу державність. Кремль навіть не прогнозував, що зіткнеться із потужним спротивом громадян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.05.2023 21:13