Фото: Telegram Лисака / ілюстративне

Рашисти пошкодили об'єкт інфраструктури на Дніпропетровщині: подробиці від ОВА

Вранці 24 жовтня російські терористи вгатили по Дніпропетровщині. Внаслідок атаки пошкоджено об'єкт інфраструктури.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. За словами чиновника, військові з Північного командування "Схід" знищили ракету над Кам’янським районом.

"Гучно було і на Синельниківщині. Там в результаті атаки пошкоджені інфраструктурний об'єкт і кілька приватних будинків", — написав Лисак.

Очільник ОВА також повідомив, що жертв та постраждалих немає, деталі уточнюються.

Нагадаємо, у ніч на 24 жовтня російські загарбники атакували територію України безпілотними літальними апаратами типу "Шахед". За даними військових, усі ворожі цілі були збиті Силами оборони.

Згодом голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін розповів, що в ніч на 24 жовтня окупанти атакували Білозерку. Внаслідок ворожої атаки постраждали люди, серед потерпілих — дитина.

Своєю чергою міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомив, що у ніч на вівторок російські окупанти знову атакували територію України, Зокрема, Херсонщину обстріляли запалювальними снарядами.

Раніше прес-служба Київської міської військової адміністрації повідомила, що в агресора вистачає зброї, аби масовано атакувати українські міста. Лише за останній рік Російська Федерація запустила у напрямку столиці понад 300 крилатих ракет різного типу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.10.2023 10:31