Фото: Слово і діло

Рашисти посилили обстріли Харківщини: є жертви серед мирного населення

Країна-агресор збільшила інтенсивність обстрілів Харківщини. Через ворожі обстріли є жертви серед мирного населення.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі телемарафону.

"Дійсно, в нас обстріли по Харківщині посилилися. Зокрема, ми за останню добу зафіксували 24 населені пункти, які фактично були під обстрілами. Якщо аналізувати останній місяць, то в нас було 140 обстрілів",  зазначив Синєгубов.

При цьому, за його словами, за останній місяць у регіоні зафіксували 140 ворожих обстрілів, з них 24  ракетні удари по Харкову та інших населених пунктах.

"У нас, на жаль, страждають цивільні, тому що ворог б'є по цивільній інфраструктурі, по критичній інфраструктурі. За останні дні у нас, на жаль, загинули внаслідок таких обстрілів сім цивільних і ще понад 10  отримали поранення", — додав голова ОВА.

Нагадаємо, унаслідок російського артилерійського обстрілу Дворічної Куп'янського району 15 травня загинули цивільні чоловік і жінка. Ще один чоловік отримав осколкові поранення та був госпіталізований.

У неділю, 14 травня, російські окупанти вдарили по селу Стариця Чугуївського району на Харківщині. Унаслідок обстрілу загинули двоє цивільних людей: 59-річна жінка та 65-річний чоловік. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.05.2023 21:59