Фото ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Рашисти розстріляли дев’ятьох українських військових у Курській області, — DeepState

Російські окупанти знову порушили правила та звичаї ведення війни, розстрілявши дев’ятьох українських військових у Курській області. Наші бійці мали обмежену кількість боєприпасів, тож вимушено здалися.

Про це повідомили аналітики DeepState.

"Від наших джерел у Першій окремій танковій бригаді стало відомо, що підари 10 жовтня розстріляли дронників і суміжників в районі. Зеленого Шляху. Додаткові деталі обставин з'ясовуються, але відомо, що хлопці виходили на позиції з думками, що вони у відносному тилу, але вже змушені були вступати в контакт з ворогом і відстрілювалися. Проте кількість боєкомплекту обмежена, тому вони вимушено здалися", — йдеться в повідомленні.

Розстріл українських військових у Курській області

Колаж: DeepState

У DeepState додали, що загалом ситуація на Курщині не така радісна. Сили оборони проводять стабілізаційні заходи, але відновити втрачене вкрай важко.

"Ми обговорили цю ситуацію з іншими офіцерами та командирами на різних ділянках. Екіпажам БпЛА варто серйозніше ставитися до можливості прориву ворога на їхні позиції та не нехтувати безпекою", — підсумували аналітики.

Нагадаємо, що тиждень тому російські окупанти розстріляли трьох українських військовополонених на Торецькому напрямку. З цього приводу генеральна прокуратура України проводить розслідування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.10.2024 10:14