Фото: Facebook Болвінова

Рашисти розтрощили авіабомбами зерносховища на Харківщині (фото)

У неділю, 14 січня, російські терористи вгатили авіабомбами по сільгосппідприємству на Харківщині. Під обстріл потрапило зерносховище у Вовчанську.

Про це у Facebook повідомив начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов.

"Знищений врожай та зруйновані приміщення — росіяни продовжують гатити по цивільних об'єктах. У Вовчанську атакували з неба ангари з зерном. Обстріл стався вночі, нікого, окрім звичайних охоронців там не було. На щастя, обійшлося без жертв. Дві керовані авіабомби зруйнували зерносховище та будівлю для обробки зерна", — написав він.

Болвінов також підкреслив, що на місці працюють слідчо-оперативна група та вибухотехніки. 

"За фактом чергового порушення законів та звичаїв війни розслідуємо кримінальне провадження", — додав начальник слідчого управління поліції Харківської області.

Нагадаємо, за даними Інституту вивчення війни, окупанти планують активізувати штурмові дії в Харківській області. Проте навіть російські експерти висловлюють занепокоєння щодо здатності досягнути успіху. Адже попередні спроби легко відбили українські сили.

Раніше аналітики ISW заявляли, що найближчими тижнями війська країни-агресорки, ймовірно, можуть активізувати зусилля із захоплення Куп'янська Харківської області. Проте окупанти не готові до широкомасштабних наступальних операцій у Харківській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.01.2024 14:41