Фото: ілюстративне Джерело: ДСНС

Рашисти скинули авіабомбу на Вовчанськ: пошкоджено будинок, під завалами можуть бути люди

У середу, 13 березня, війська країни-агресорки скинули авіабомбу на місто Вовчанськ Харківської області. Пошкоджено двоповерховий будинок.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За словами посадовця, обстріл відбувся близько 15:00. Внаслідок ворожої атаки пошкоджений двоповерховий житловий будинок та споруди поруч.

Водночас у поліції Харківщини уточнили, що під завалами пошкодженого будинку можуть перебувати люди. На місці працюють екстрені служби.

"На місце події виїхали слідчо-оперативна група, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів та звичаїв війни слідчими відкрито кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України", — наголосили правоохоронці.

Нагадаємо, вночі 13 березня російські окупанти атакували Суми ударними безпілотниками типу "Шахед". Один із дронів влучив у багатоповерховий будинок. Внаслідок обстрілу двоє людей загинули, ще восьмеро отримали поранення.

Крім того, ввечері 12 березня та у ніч на 13 березня російські загарбники атакували авіабомбою багатоповерхівку в Мирнограді Донецької області. Двоє людей загинули, ще п’ятеро поранені.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.03.2024 17:43