Фото: МВС

Рашисти вгатили артилерією по Дніпропетровщині: наслідки руйнувань (фото)

Російські терористи 3 вересня вгатили з реактивних систем залпового вогню по селу Олексіївка Нікопольського району. Ворожа атака відбулась близько 05:25 ранку.

Наслідки атаки оприлюднила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

У відомстві повідомили, що внаслідок атаки вороги пошкодили чотири житлові будинки, одну будівлю та чотири автомобілі. Окрім того, впродовж доби армія РФ била по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громаді.

"Пошкоджено 14 приватних житлових будинків, господарчі споруди, комунальне підприємство, об’єкт інфраструктури, магазин, легкові автомобілі та сільськогосподарський транспорт, обірвано лінію електромереж. Наразі відомо про чотирьох постраждалих", — йдеться у повідомленні.

Нічна атака Одещини 3 вересня: що відомо

За даними Сил оборони півдня, окупанти здійснили кілька хвиль атак ударними БпЛА Shahed-136/131 з південного та південно-східного напрямку (мис Чауда, Крим та Приморсько-Охтарськ, РФ). Всього зафіксовано пуски 25 ударних БпЛА Shahed-136/131, 22 з них знищено силами та засобами Повітряних сил у взаємодії з протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України.

Внаслідок нічної атаки є влучання у припортову інфраструктуру, внаслідок чого виникла пожежа, яку працівники ДСНС оперативно ліквідували. Попередньо відомо про двох постраждалих цивільних осіб. Їм надано медичну допомогу.

Нагадаємо, в небі над Одеською областю українські військові знищили російський безпілотник Mohajer-6.

Раніше речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат попередив, що енергетична інфраструктура України може знову бути у небезпеці. Армія Російської Федерації не відмовиться від намірів завдавати ударів по цих об'єктах. Військовий наголосив, що восени окупанти знову можуть почати системно обстрілювати енергетичну інфраструктуру України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.09.2023 12:55