Фото: Харківська обласна прокуратура

Рашисти вгатили по Харківщині: двоє людей загинули, четверо поранених

У вівторок, 9 липня, російські терористи здійснили масовані обстріли селища Куп'янськ-Вузловий на Харківщині. Внаслідок ворожої атаки дві людини загинули, ще чотири постраждали.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Як зазначають у прокуратурі, розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, 9 липня з 16:10 до 16:40 збройні сили РФ завдали авіаудари по селищу Купʼянськ-Вузловий. Загинули двоє людей: 73-річний чоловік та 67-річна жінка.

"Чоловік 40 років, 88-річна жінка та 18-річна дівчина отримали поранення. Жінка 73 років зазнала гострої реакції на стрес", — йдеться у повідомленні Харківської обласної прокуратури.

Там також зазначили, що у населеному пункті пошкоджено житлові будинки та господарчі приміщення, виникли пожежі.

Раніше очільник Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко заявив, що на Харківщині відбудеться посилення заходів з протидії диверсійно-розвідувальним групам Російської Федерації. Регіон постійно потерпає від ворожих обстрілів.

Нагадаємо, 1 липня армія Російської Федерації атакувала Харківську область. Через російську агресію загорілось поле пшениці площею понад 100 гектарів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.07.2024 21:07