Фото ілюстративне. Джерело: npu.gov.ua

Рашисти вгатили по Херсону та поранили чотирьох жінок

Станом на вечір 20 липня у Херсонській міській територіальній громаді четверо поранених внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ. Це жінки 49, 50, 56 і 74 років. 

Про це повідомив у Telegram-каналі начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко.

За словами посадовця, вони самостійно звернулись до медиків. У 49-річної потерпілої мінно-вибухова травма, уламкове поранення лівої гомілки. У жінки 1974 року народження також мінно-вибухова травма, а ще контузія та уламкове поранення обличчя. Як зазначив Мрочко, далі травмовані проходитимуть лікування амбулаторно. Ушкодження вони отримали близько 14:20, коли ворожий снаряд влучив у будинок.

"У жінок 1949 та 1967 р.н. мінно-вибухова травма і контузія. У старшої — уламкові поранення правого плеча. У 56-річної потерпілої уламкові поранення обличчя. Лікуватимуться амбулаторно. Травми жінки отримали в результаті скиду вибухівки з дрона близько 14:00", — додав глава Херсонської МВА.

Російські війська щодня атакують Херсон після того, як Збройні сили України повернули місто під свій контроль восени 2022 року. До того ж обстрілюють вони й житлові забудови й інші цивільні об’єкти, не гребуючи терористичними методами.

Раніше повідомлялось, що 10 червня російські окупанти вкотре обстріляли Херсон. Унаслідок ворожої атаки постраждала 102-річна жінка, яка перебувала на своєму подвір’ї.

Зокрема, 8 червня росіяни скинули вибухівку з безпілотника на бригаду медиків, які поспішали на виклик. Унаслідок рашистської атаки постраждав водій. У водія діагностували вибухову травму та контузію. Фельдшер не постраждала. Обидвох евакуювали в безпечне місце.

Нагадаємо, що 21 травня війська країни-агресорки теж завдали ударів по Херсону. Ворог вгатив по багатоповерхівці. Внаслідок ворожої атаки постраждали троє мирних громадян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.07.2024 22:46