Фото: Офіс генерального прокурора

Окупанти вгатили КАБами по селищу в Сумській області: є загиблі та поранені

У неділю, 25 серпня, російська армія скинула керовані авіабомби на селище в Сумській області. Внаслідок ворожого удару є загиблі та поранені.

Про це у Facebook повідомляє Офіс генерального прокурора.

За даними слідства, 25 серпня близько 15:00 ворог, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, скинув керовані авіаційні бомби на житловий квартал селища Свеса Шосткинського району Сумської області. 

"Внаслідок ворожої атаки загинули водій та пасажирка, які їхали на мотоциклі. Двоє мешканців пʼятиповерхового будинку отримали поранення", — йдеться у зведенні прокуратури.

Подробиці обстрілу Краматорська 24 серпня

У прокуратурі Донецької області нагадали, що 24 серпня о 22:35 російські війська вдарили по місту, ймовірно, ракетою "Іскандер-М". Під прицілом окупантів опинився житловий квартал, де на території зруйнованого готелю дістали тілесні ушкодження четверо журналістів іноземного медіа 38, 40, 41 та 46 років. Чоловіки отримали мінно-вибухові травми, забій головного мозку, перелом ноги, контузії, різані рани та забої тіла. 

Крім того, травмувались 32 та 34-річна містянки, які на момент ворожої атаки перебували у своїх оселях.

Нагадаємо, у ніч на неділю, 25 серпня, російські загарбники завдали ударів по Краматорську. При цьому поранені українські й іноземні журналісти. У Міністерстві закордонних справ України назвали це "варварським злочином".

Внаслідок удару російської армії по готелю "Сапфір" у Краматорську 24 серпня загинула людина. Ним виявився журналіст із Великої Британії.

Як відомо, про травми внаслідок обстрілу Краматорська повідомила на своїй Facebook-сторінці польська журналістка Агнешка Андрушевська.

Також уночі російські окупанти також атакували Харків, унаслідок цього зафіксовано два влучання. Спалахнула пожежа на газогоні, кількість постраждалих у місті зросла до шести людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2024 20:45