Фото: "Суспільне" / ілюстративне

Рашисти вгатили по житловому масиву Харкова, — мер міста

У вівторок зранку, 14 травня, у Харкові прогримів вибух. "Приліт" стався у Київському районі міста, де розташовано чимало багатоповерхівок.

Про це у Telegram-каналі повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.  Під час обстрілу в області була оголошена повітряна тривога.

Він наголосив, що у Харкові був "приліт" у Київському районі, де розташовано чимало багатоповерхівок. За словами Терехова, наразі немає інформації про постраждалих.

"Обстеження місця удару триває. Чим саме вранці били по Харкову фахівці з'ясовують", — додав очільник Харкова.

На Харківщині триває евакуація

За даними поліції, триває евакуація населення з прифронтових районів Харківщини. Екіпажі поліціянтів вивезли з населених пунктів, які потерпають від постійних обстрілів росіян, понад 1600 місцевих жителів.

Нагадаємо, раніше голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявляв, що ситуація у регіоні складна. Кількість населених пунктів, де тривають активні бойові дії, збільшилася. Сили оборони України продовжують оборонну операцію. 

Також Синєгубов наголошував, що російські пропагандисти активно поширюють фейки про виїзд місцевих органів влади з території Харківської області. Проте ця інформація не відповідає дійсності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 14.05.2024 07:09