Колаж: Telegram-канал Сил оборони Півдня України

Рашисти вночі атакували "шахедами" Одещину: є влучання в інфраструктурний об’єкт

У ніч на понеділок, 11 березня, російські окупанти ударними безпілотниками типу Shahed атакували Одеську область. Відбулося влучання в інфраструктурний об'єкт, де спалахнула пожежа — люди не постраждали.

Про це повідомили в Силах оборони Півдня. Там наголосили, що цього разу ворог відтермінував атаку на другу половину ночі.

"Бойова робота тривала півтори години. Підрозділи протиповітряної оборони відбивали рясні хвилі "шахедів", що заходили з акваторії Чорного моря та складними маневрами між житлових і промислових кварталів ускладнювали роботу протиповітряної оборони", — йдеться в повідомленні.

Українські військові додали, що в небі Одещини збили 10 безпілотних апаратів типу Shahed-131/136, які баражували.

"На жаль, не вдалось уникнути влучань. В Одеському районі уражено інфраструктурний об'єкт, пошкоджено адміністративні будівлі, виниклу пожежу оперативно ліквідовано. Ударною хвилею вибито скління приватних будинків навколо, уламками завдано руйнувань господарчим спорудам. За попередніми даними люди не постраждали", — підсумували в Силах оборони Півдня України.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 10 березня, російські окупанти вдарили по Україні чотирма зенітними керованими ракетами С-300 і 39 ударними БпЛА типу Shahed. Сили оборони знищили 35 ворожих безпілотників.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.03.2024 07:35