Фото: Донецька обласна прокуратура

Рашисти вночі вдарили по Покровську на Донеччині: багато поранених, серед них підліток

Вночі 5 квітня війська країни-агресорки обстріляли місто Покровськ Донецької області. Ворожі снаряди поцілили по приватному сектору.

Про це повідомила Донецька обласна прокуратура.

Зазначається, що внаслідок обстрілу отримали тілесні ушкодження четверо членів родини, які під час обстрілу перебували в одному з помешкань. Зокрема поранено 70-річного дідуся, 65-річну бабусю, а також їхню доньку 46 років із 14-річним сином. Також від вибухів постраждав ще один 20-річний місцевий мешканець.

Всіх постраждалих з мінно-вибуховими травмами, саднами й контузіями доставлено до лікарні, де їм надається медична допомога.

"За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України)", — йдеться у повідомленні.

Водночас у ДСНС додали, що внаслідок ворожого обстрілу у Покровську також виникло загорання в адміністративній будівлі та приватному будинку. Так, рятувальники п'ять годин приборкували пожежу одноповерхового житлового будинку, ліквідували її на загальній площі 150 квадратних метрів.

"Також виникла пожежа в адміністративній будівлі. Вогнеборці ліквідували загоряння покрівлі загальною площею 50 квадратних метрів", — зазначили у ДСНС.

Нагадаємо, 4 квітня російські терористи обстріляли селище Нью-Йорк Донецької області. Внаслідок ворожої атаки дві людини загинули та одна поранена.

Також у ніч на 4 квітня російські загарбники вдарили дронами-камікадзе типу "Шахед" по житлових будинках у Харкові. Було відомо про чотирьох загиблих, троє з них — працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які приїхали ліквідовувати наслідки обстрілу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.04.2024 10:38