Фото: 33 канал

Рашисти з 11 лютого вимкнуть мобільний інтернет на окупованому Донбасі, — Генштаб

Російські загарбники у суботу, 11 лютого, вимикають мобільний інтернет на окупованих територіях Донецької та Луганської областей. 

Про це повідомив Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що відповідні міри рашисти приймають, щоб обмежити доступ до інформації для українців.

"Мобільні оператори "Фенікс" та "МКС" з 11 лютого вимикають користувачам мобільний інтернет", — заявили в штабі.

Також у Генштабі додали, що у населеному пункті Залізний Порт тимчасово зайнятої території Херсонської області російські загарбники намагаються провести паспортизацію місцевого населення. Для цього, до села перемістили паспортний стіл із населеного пункту Гола Пристань. Зважаючи на те, що черги охочих отримати російське громадянство немає, тим, хто погодиться, окупанти обіцяють грошову винагороду.

Зауважимо, авіація Сил оборони протягом доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів, а також два удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два райони зосередження живої сили, склад боєприпасів, позицію зенітно-ракетного комплексу та ще два важливі об'єкти противника.  

Нагадаємо, у Курахівському районі рашисти в місцевих школах забороняють школярам навчатись онлайн за українською програмою. Окупанти погрожують, що будуть примусово вивозити дітей.

До того ж на тимчасово окупованих територіях Луганської області російські загарбники примушують батьків віддавати дітей в "кадети". Якщо ж батьки виступають проти, тоді окупанти погрожують позбавленням батьківських прав.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.02.2023 19:34