Фото: chas.news

Рашисти заявили про атаку понад 20 безпілотників на регіони РФ та Крим

Міністерство оборони Росії заявило, що у ніч на 30 січня протиповітряна оборона росіян нібито знищила чи перехопила понад 20 безпілотників. 

За даними оборонного відомства країни-агресорки нібито було збито 21 дрон, зокрема 11 над Кримом, п'ять — над Бєлгородською областю, три — над Брянською, по одному — над Калузькою та Тульською областями.

До того ж губернатор Брянської області Олександр Богомаз зазначив, що внаслідок атаки безпілотників постраждалих та руйнувань у регіоні начебто немає. На місці пригоди працюють оперативні та екстрені групи.

Водночас за словами губернатора Калузької області Владислава Шапши, БпЛА знищили вранці на околицях міста Калуга. Його осколки впали на дах технічної нежитлової споруди. Займань та постраждалих буцімто немає.

Також так званий "губернатор" тимчасово окупованого Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що сили ППО збили безпілотник над акваторією Чорного моря у районі Бельбека.

"Усі служби приведені у стан бойової готовності. Рятувальна служба Севастополя зараз не фіксує пошкодження інфраструктури", — зауважив Развожаєв.

Нагадаємо, 29 січня у російському місті Ярославль безпілотник впав на території нафтопереробного заводу. РосЗМІ наголошували, що "безпілотник літакового типу" нібито впав біля установки гідрокрекінгу.

Додамо, після атаки українських безпілотників 21 січня завод "Новатек", що розташований на узбережжі Балтійського моря, припинив своє функціонування. Завод займається переробленням стабільного газового конденсату на нафту, а також відвантажує нафтопродукти на зовнішні ринки. Він розташований у прибережній зоні, поряд зі спеціалізованим терміналом, де зберігається продукція.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 30.01.2024 08:18