Фото: Генштаб ЗСУ / ілюстративне

Рашисти зазнали приголомшливих втрат на Авдіївському напрямку: подробиці від МВС

Російські загарбники проводять активні наступальні дії на Авдіївському напрямку. Водночас Сили оборони дають ворогам гідну відсіч, не дозволяючи їм закріпитись на нових рубежах.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

За даними відомства, на Авдіївському напрямку противник за підтримки танків та броньованих машин активізував наступальні дії. Бійці підрозділів спецпризначення Нацгвардії за добу знищили шість одиниць бронетехніки противника на цьому напрямку, які ворог використовував для проведення штурмових дій. 

"Вчасно виявивши рух колони, гвардійці уразили два танки, три бронетранспортери, одну бойову машину піхоти. Бійці зупинили спробу просування ворога, завдавши втрат у живій силі. Наші захисники відбили атаки та не допустили втрат рубежів і позицій", — йдеться у зведенні МВС.

Ситуація біля Авдіївки

За даними Генштабу, в зоні відповідальності ОСУВ "Таврія" на Авдіївському напрямку противник силами до трьох батальйонів за підтримки танків та броньованих машин активізував наступальні дії в районах Авдіївки, Тоненького, Кераміка та Первомайського Донецької області. Наші захисники відбили усі атаки ворога та не допустили втрат рубежів і позицій.

Нагадаємо, Інститут вивчення війни 9 жовтня повідомляв, що російські війська розпочали локальні наступальні операції у районі Авдіївки Донецької області та на південний захід від Оріхова на заході Запорізької області, які, ймовірно, спрямовані на те, щоб відвести українські сили від району Роботиного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.10.2023 10:21