Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

Рашистські командири кидають у "ями" та морять голодом непокірних окупантів: деталі від Нацспротиву

Російські командири карають своїх підлеглих за непокору та найменші провинності. Окупантів, які провинились, садять у "яму" та морять голодом з метою перевиховання.

Як повідомляє Центр національного спротиву, у донецькій "ямі" на сьогодні перебуває понад 120 військових РФ, які певним чином не догодили своїм командирам.

"Незмінні підходи до формування та виховання бойового духу своїх збройних сил на Росії спостерігаються на тимчасово окупованій території Донецької області", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни за найменшу провину садять за ґрати, не дають їжі та води аби окупант у спеціальній атмосфері переосмислив своє призначення. За даними Нацспротиву, ті, хто потрапив у подібний "виправний заклад", потенційно стає штурмовиком і найближчим часом виконує задачі у гарячих точках на лінії фронту.

"І щодо тривалості життя завербованих російських військових. До прикладу, бажаючі повоювати проти України, котрі потрапляють на фронт через підписання контракту із міністерством оборони РФ у тюрмі, живуть не більше восьми місяців", — наголошують у Центрі національного спротиву.

Варто зазначити, що часто російські командири посилають окупантів на штурм, якщо ті певним чином завинили під час перебування у лавах російської окупаційної армії. 

Нагадаємо, 14 червня Нацспротив повідомляв, що з тимчасово окупованого Криму ворог планує вивезти на територію Російської Федерації культурні цінності, які зберігаються у музеях півострова. Вказується, що адміністраціям музеїв надано час на відповідь до 1 липня цього року. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.06.2024 00:17