Фото: Павла Кубанова / УАФ

Ребров втратив двох гравців перед матчами відбору: хто вилетів зі складу збірної України

Головний тренер збірної України Сергій Ребров не зможе розраховувати на двох гравців у найближчих матчах національної команди. Після матчу з Німеччиною (3:3) вибули зі складу захисник Валерій Бондар та півзахисник Олександр Піхальонок.

Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

У найближчих двох матчах відбору на чемпіонат Європи-2024 через травму не зіграє Валерій Бондар: у нього ушкодження привідного м'яза, в Олександра Піхальонка — проблеми зі ступнею.

Варто відзначити, що на товариську гру проти Німеччини обидва футболісти були у заявці, а Піхальонок навіть відіграв останні 12 хвилин матчу.

Найближчий матч команда Сергія Реброва зіграє у п’ятницю, 16 червня, — проти Північної Македонії. А вже через три дні на "синьо-жовтих" чекає зустріч з Мальтою.

Нагадаємо, 7 червня офіційно представили нового головного тренера збірної України з футболу. Ним став колишній наставник київського "Динамо" Сергій Ребров.

Раніше повідомлялось, що український футболіст лондонського "Арсеналу" Олександр Зінченко отримав травму. Через ушкодження він не зможе зіграти до кінця сезону і пропустить матчі збірної України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 15.06.2023 11:47