Фото ілюстративне. Джерело: ГУР

Рекрутинг у розвідку: значно зросла кількість українців, які хочуть долучитись до лав ГУР

Зростає кількість охочих доєднатися до лав Головного управління розвідки (ГУР) Міністерства оборони України. Це відбувається після старту рекрутингової кампанії.

Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

За його словами, всі охочі можуть подати заявку на офіційному сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України або на інших онлайн-ресурсах української воєнної розвідки.

"Триває рекрутингова компанія. У п’ять разів зросла кількість заявок охочих українців долучитися до служби в Головному управлінні розвідки... Будь ласка, звертайтесь. Наші фахівці з рекрутингу обов’язково відпрацюють ці звернення та дадуть належну відповідь", — зазначив він.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України зауважили також, що ця структура здійснює розвідувальну діяльність у воєнній сфері, сферах оборони, військового будівництва, військово-технічній та кібербезпеки.

"Основними принципами нашої діяльності є чесність, справедливість, ефективність, згуртованість і результативність. Запорукою успішного виконання бойових завдань Сил оборони України є ефективна та результативна діяльність воєнних розвідників. Ми спрямовані на результат для майбутнього України та виведення її у статус країни регіонального лідера", — наголосили розвідники.

Вони також укотре озвучили своє гасло: "Мудрий пануватиме над зірками".

Нагадаємо, що Державна прикордонна служба України теж проводить рекрутинг контрактників. Зокрема, проводиться набір всіх охочих — як в органи охорони кордону, так і у бойові частини та підрозділи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 26.06.2024 17:58