Фото: скріншот з відео

Річниця перемог ЗСУ та деокупація всієї країни: головне зі звернення Зеленського (відео)

У вівторок, 21 березня, президент Володимир Зеленський опублікував традиційне вечірнє звернення до українців. Зокрема, гарант пригадав торішні перемоги Збройних сил України, а також поділився очікуваннями щодо звільнення усіх окупованих територій.

Звернення президента з'явилось у Telegram Володимира Зеленського.

Річниця переможних битв

"Сьогодні Україна почала відзначати першу річницю перших переможних битв повномасштабної війни — боїв на півночі нашої держави, які призвели до втечі окупанта. Саме 21 березня минулого року завершилася битва за Мощун — маленьке село в Київській області, яке стало першим великим кроком нашої держави до перемоги в цій війні. Були й інші такі кроки. Битва за Гостомель. Бої за Ірпінь. Боротьба на Чернігівщині й Сумщині. Битва за Зміїний. Жорстоке протистояння на півдні України й унікальна наша оборонна операція, яка повернула свободу Харківщині", — сказав Зеленський.

Майбутні перемоги

"Ми прийдемо до такого ж результату і в інших активних діях. У героїчній битві за Донбас, у якій неминуче домінуватиме український прапор. У подальшому протистоянні на півдні, яке відновить нормальне українське життя в Приазовʼї. У поверненні нашого Криму, звідки вже почалася міграція найбільш далекоглядних щурів держави-терориста", — заявив президент.

Подяка воїнам

"Слава кожному і кожній, хто зараз у бою за Україну! Слава кожному і кожній, хто бʼється за Україну під Бахмутом, під Авдіївкою, під Вугледаром і в усіх інших гарячих точках передової! Слава нашим героям!" — додав глава держави.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський на спільному брифінгу з прем'єром Японії Фуміо Кішідою заявив, що міжнародні інституції не здатні звільнити Запорізьку АЕС від російської окупації. Нашій державі та союзникам потрібно розробити нові механізми для різкої зміни ситуації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.03.2023 22:55