Фото: скріншот з відео

Різниця між свободою і рабством: показові фото із виступів Байдена і Путіна

У вівторок, 21 лютого, президент США Джозеф Байден і російський диктатор Володимир Путін виступили зі зверненнями до своїх народів. У поведінці лідерів двох держав можна провести лінію, яка чітко демонструє різницю між свободою і рабством.

Президент Російської Федерації Володимир Путін виступив з посланням до Федеральних зборів. Глава країни-агресора говорив про війну в Україні. 

Примітно, що на зустріч з главою Кремля зігнали старих ветеранів у піджаках з погонами, які усі дві години сиділи з кам'яними обличчями та систематично аплодували диктатору. Одразу після спічу Путін втік з московської сцени.

Люди в погонах присутні на виступі Путіна

Також у перших рядах залу сидів так званий Патріарх Кирило (Володимир Гундяєв), якого часто пов'язують з ФСБ Росії.

Гундяєв сидів поруч із сонним Медведєвим

Своєю чергою на виступ Джозефа Байдена, який відбувся у Варшаві, прийшли діти із прапорами України, США і Польщі. Американський лідер одразу після промови щиро обіймався з дітлахами.

Байдена після виступу оточили діти

Зрештою оцінити атмосферу у Москві та Варшаві можна по двох наступних знімках:

Виступ Байдена у Варшаві:

Виступ Путіна у Москві:

Це і є різниця між демократією й диктатурою.

Нагадаємо, президент США Джо Байден 21 лютого перебуває з візитом у Польщі. На початку свого виступу він пригадав свій вчорашній візит до Києва. Американський лідер запевнив, що столиця України стоїть і вона вільна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.02.2023 20:10