Фото: Telegram Зеленського

Байден залишив запис у гостьовій книзі Маріїнського палацу (фото)

Президент Сполучених Штатів Америки Джозеф Байден підтримав Україну під час візиту Києва. Відповідний запис лідер США він залишив у гостьовій книзі Маріїнського палацу.

У мережі з'явилося фото послання Джо Байдена.

"Для мене велика честь знову прибути до Києва, щоб висловити солідарність і дружбу з волелюбним народом України. Пане президенте, прийміть мою глибоку повагу за вашу мужність і лідерство. Слава Україні! Джо Байден", — йдеться у посланні американського президента.

Нагадаємо, під час свого візиту президент США пообіцяв надати Україні черговий пакет військової допомоги на $500 млн. За словами Байдена, цього разу Штати передадуть системи HIMARS, протитанковий ракетних комплексів JAVELIN тощо.

Відомо, що востаннє президент США відвідував Україну ще у 2008 році — це був Джордж Буш-молодший.

Зазначимо, уранці 20 лютого в Києві перекрили низку вулиць у центрі міста. У соцмережах писали, що рух ускладнено через "іноземний кортеж".

Раніше ЗМІ повідомляли, що помічники президента США Джо Байдена нібито намагалися знайти способи, щоб привезти американського лідера в Україну. Зокрема шукали шляхи для таємного перетину кордону.

Байден покинув Київ близько 14:00 20 лютого після закінчення запланованих зустрічей та переговорів із Володимиром Зеленським.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 20.02.2023 20:01