Фото: соцмережі / ілюстративне

Російська міна вбила тракториста на Херсонщині

У вівторок, 29 серпня, у Херсонській області тракторист загинув після наїзду на ворожу міну. Трагедія сталась неподалік населеного пункту Новопетрівка.

Про це повідомила у Telegram Херсонська ОВА.

"У районі Новопетрівки тракторист проводив польові роботи. Трактор наїхав на міну, залишену російською армією. На жаль, від отриманих поранень тракторист загинув", — йдеться у повідомленні.

Чиновники нагадали, що чимало полів Херсонщини досі заміновані, і закликала людей не перебувати у місцях, які ще не обстежили сапери.

Нагадаємо, у понеділок, 28 серпня, в Чернігівській області на міні підірвався легковий цивільний автомобіль. Внаслідок вибуху загинули чоловік та жінка.

Також у серпні на Харківщині тракторист зазнав тілесних ушкоджень унаслідок наїзду на протитанкову міну. Цей інцидент трапився у Чугуївському районі. Чоловіка госпіталізували до медичного закладу у стані середньої важкості.

Раніше у Херсонській області цивільний підірвався на російській міні під час виконання польових робіт. Інцидент стався у селі Борозенське. Чоловіка з опіками госпіталізовано до лікарні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.08.2023 18:57