Фото: росЗМІ

Російська письменниця Латиніна заступилася за путінських олігархів та накинулася на Ткача: журналіст їй відповів

Російська журналістка Юлія Латиніна розкритикувала розслідування українця Михайла Ткача, який знайшов у Лондоні російського олігарха Михайла Фрідмана та блогера Іллю Варламова і спитав, чи вважають вони Володимира Путіна військовим злочинцем.

Відповідний пост Латиніна розмістила у соцмережі Х.

Зокрема, Латиніна заявила, що український журналіст Михайло Ткач "харасить" російського олігарха Михала Фрідмана і "боїться іти на фронт".

"Який хоробрий молодий чоловік! Справжній воїн на передньому краї, не те що десь під Работіно. Прямо в Лондоні безстрашно харасить Фрідмана, що народився у Львові. Нагадує мені радянських пропаг*ндонів, які безстрашно прямо в лігві лева викривали жахи світу чистогана" — видала Латиніна.

пост Латиніної

Скріншот

Також їй не сподобалось, що Ткач у Лондоні запитав російського блогера Іллю Варламова про Путіна-воєнного злочинця, на що той відмовився відповідати.

пост Латиніної

Скріншот

Своєю чергою Михайло Ткач відповів на критику та закиди журналістки. 

"Різниця між нами і ними: якщо ми програємо — ми можемо загинути. Якщо програють вони — вони нічим не ризикують. Бо вони не програють в будь-якому з випадків. Бо в Берліні, Тель-Авіві або Ризі програти неможливо. Можна просто пересидіти, вдаючи що ти є і що в цьому є сенс. Тому вони просто сидять і чекають, коли Путіна переможемо ми, а вони зможуть повернутися до Москви, розповідати як було складно без Червоної площі за вікном", — написав журналіст.

Нагадаємо, 18 серпня детективи Бюро економічної безпеки України склали повідомлення про підозру російському олігарху Михайлу Фрідману. Його підозрюють у відмиванні грошей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.09.2023 16:38