Прапори російських добровольців на території Росії. Джерело: Telegram-канал "Сибірського батальйону"

Російські добровольці підняли свої прапори у населених пунктах на території РФ

У неділю, 17 березня, російські добровольці підняли свої прапори у населеному пункті Козинка в Бєлгородській області. Раніше сьогодні вони взяли під контроль населений пункт Горьковський теж Бєлгородської області.

Про це російські добровольці повідомили у своїх соціальних мережах.

За їх словами, "обмежена спеціальна операція" добровольчих сил на території Росії триває.

"Прапори "Сибірського батальйону" та "Російського добровольчого корпусу" в селі Козинка", — повідомили бійці.

У Telegram-каналі легіону "Свобода Росії" теж опублікували кадр із прапором і зазначили, що "над Росією має майоріти правильний прапор. Незабаром — у всіх містах і селах".

Джерело: Telegram-канал легіону "Свобода Росії"

Джерело: Telegram-канал легіону "Свобода Росії"

Раніше російські добровольці взяли під контроль населений пункт Горьковський, що у Грайворонському районі Бєлгородської області Росії. Це їм вдалося зробити спільно з ічкерійськими добровольцями.

"Разом проти Імперії зла! Підрозділи російських визвольних сил разом із добровольцями Чеченської республіки Ічкерія зайшли до населеного пункту Горьківське на території Росії та захопили будівлю місцевої адміністрації", — зазначали воїни.

Нагадаємо, що вчора бійці легіону "Свобода Росії", "Російського Добровольчого Корпусу" та "Сибірського батальйону" записали спільне звернення до російського диктатора Володимира Путіна. Добровольці озвучили умову для можливих переговорів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.03.2024 21:20