Фото: "Суспільне"

Російський "Шахед" влучив у київську багатоповерхівку: з'явилось відео руйнувань

В ніч на 8 травня понад 30 безпілотників типу Shahed-136 атакували Київ. Один ворожий БпЛА влучив у багатоповерховий будинок столиці.

Відповідне відео оприлюднило "Суспільне".

Згідно з наявною інформацією, будинок у Києві був пошкоджений уламками дрона унаслідок нічної атаки. На відео видно, як "Шахед" зруйнував декілька поверхів будівлі.

Атака дронами Києва

В ніч на 8 травня понад 30 безпілотників типу Shahed-136 було збито над Києвом. Попри це в місті є руйнування та травмовані.

Святошинський район

Сергій Попко повідомив, що через падіння уламків пошкоджено сім автомобілів і ще одне авто горіло, зафіксовано падіння уламків на житловий будинок, пошкоджені вікна, фасади, є падіння уламків на проїжджу частину. Травмовано п'ять осіб, їм надана медична допомога.

Солом'янський район

Чиновник також зазначив, що в Солом’янському районі пошкоджено резервуар (5 т) з витоком дизельного пального (без загоряння). На стоянці пошкоджено 15 вантажних та п'ять легкових авто.

Шевченківський район

У Шевченківському районі столиці ймовірно, сталось падіння уламків на окрему двоповерхову будівлю. Пошкоджено газову трубу високого тиску з горінням газового факела. Працює переносний лафетний ствол, полум'я збито, працює ДСНС та газова служба. Інформація щодо постраждалих уточнюється.

Нагадаємо, Росія пізно ввечері 7 травня обстріляла ракетами Одещину. Там зафіксовано влучання у склад одного з продовольчих підприємств і по рекреаційній зоні на Чорноморському узбережжі.

Також керівниця обʼєднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк заявила, що російські загарбники можуть здійснити масований обстріл України не лише 8-9 травня, а й у наступні дні. Минулого року рашисти обстрілювали територію нашої країни у визначні дати, однак цьогоріч рашисти б'ють ракетами та дронами у наступні за цими датами дні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.05.2023 09:18