Фото: "Суспільне"

Росія атакувала Одесу ракетами і дронами: місто охопили пожежі, є поранені (фото)

У ніч на 14 серпня ворожі війська атакували Одесу крилатими ракетами та дронами-камікадзе. Внаслідок обстрілів виникло кілька пожеж, є поранені люди.

Про це повідомив у Telegram голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"За результатами ворожої атаки в Одесі від падіння уламків ракет спалахнуло кілька пожеж. У будинках вибуховою хвилею вибиті вікна", — написав чиновник.

Згодом в адміністрації повідомили, що внаслідок нічної атаки поранення отримали троє людей — їм надається вся необхідна допомога.

Також в мережі з'явились фото наслідків нічного удару по Одесі.

Нагадаємо, у ніч на 14 серпня у Києві та частині областей оголосили повітряну тривогу. Вона пов'язана із загрозою застосування ворогом балістичних ракет та ударних дронів камікадзе. За інформацією ОК "Південь", попередньо було відомо про чотири групи ударних БпЛА: три — у напрямку Одеси, одна — у напрямку Південного.

Раніше повідомлялось, що 13 серпня рашисти увесь день обстрілювали Херсонщину, внаслідок чого семеро людей загинули та дев'ятеро отримали поранення. Наймолодшій жертві окупантів — маленькій Софійці — було усього 23 дні від народження: ворожі обстріли вбили також її 12-річного братика та маму з татом. Зокрема, росіяни у неділю обстріляли Херсон, Велетенське, Золоту Балку, Станіслав, Комишувату та Широку Балку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.08.2023 05:52