Фото: Twitter Ландсбергіса

Росія демонструє слабкість: у Литві відреагували на ядерні погрози Путіна

Розміщення Російською Федерацією ядерної зброї в Білорусі вказує на слабкість режиму Кремля. Країни Заходу повинні різко відреагувати на плани російського диктатора Володимира Путіна.

Таку заяву зробив міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс у Twitter.

"Росія демонструє слабкість, а не силу. Наша відповідь має бути сильною, а не слабкою. Серйозні санкції, розгортання військ у Прибалтиці та збільшення кількості систем повітряної та морської оборони на східному фланзі НАТО стануть сигналом солідарності та рішучості, а не страху та ухильності", — написав він.

Нагадаємо, 24 березня російський президент Володимир Путін заявив, що Росія розмістить у Білорусі тактичну ядерну зброю. Першого липня завершується будівництво сховища.

У Білому домі зазначили, що заяви російського диктатора Володимир Путіна щодо розміщення ядерної зброї у Білорусі жодним чином не вплинуть на стратегічну ядерну позицію Сполучених Штатів.

Зазначимо, Україна та країни Заходу опинилися в ситуації, в якій Російська Федерація періодично погрожує їм застосуванням ядерної зброї. Аналітики вказують на потенційні загрози, з якими цьогоріч може стикнутися НАТО і колективний Захід загалом.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 27.03.2023 16:29