Фото: Донецька ОВА / ілюстративне

Росія вгатила по Нью-Йорку: повідомляють про загиблих і поранених

У четвер, 4 квітня, російські терористи обстріляли селище Нью-Йорк Донецької області. Внаслідок ворожої атаки дві людини загинули та одна поранена.

Про це повідомив очільник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

За словами посадовця, містечко зазнало чотирьох авіаударів 4 квітня ввечері. Також є інформація щодо двох загиблих людей та одного пораненого. 

"Пошкоджено численні приватні будинки. Точні наслідки обстрілу встановлюємо. Вся Донеччина — небезпечна для життя, а особливо — прифронтові міста і містечка. Не ризикуйте своїм життям! Евакуюйтесь своєчасно!" — закликав Філашкін місцевих жителів.

Окупанти 4 квітня обстріляли Нью-Йорк Донецької області

Скріншот з сайту DeepState

Нагадаємо, у ніч на 4 квітня російські загарбники вдарили дронами-камікадзе типу "Шахед" по житлових будинках у Харкові. Було відомо про чотирьох загиблих, троє з них — працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій, які приїхали ліквідовувати наслідки обстрілу.

Також 4 квітня російські окупанти атакували Харківщину. Внаслідок ворожого обстрілу загинув працівник сільськогосподарського підприємства.

Раніше повідомлялось, що під час евакуації цивільних на Авдіївському напрямку екіпаж поліції "Білий Янгол" потрапив під обстріл. Снаряд впав за сто метрів від авто.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.04.2024 19:02