Фото: armyinform.com.ua

Росія вивела у Чорне море носій "Калібрів": скільки ракет можуть атакувати Україну

Станом на ранок 22 вересня Російська Федерація вивела у Чорне море військовий корабель. Він є носієм крилатих ракет типу "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомили Військово-морські сили Збройних сил України.

За даними військових, у Чорному морі присутній один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі є один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 16 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — нуль суден, до Азовського моря — одне судно", — йдеться у зведенні ВМС.

Станом на ранок 22 вересня Російська Федерація вивела у Чорне море військовий корабель

Інфографіка: ВМС України

Раніше повідомлялось, що пізно ввечері 21 вересня російські загарбники вгатили по Харкову, використавши керовану авіаційну бомбу. Удар прийшовся по житловій багатоповерхівці.

Нагадаємо, 20 вересня росіяни також били по Харкову. Повідомлялося про три удари по місту: два по Шевченківському району, один — по Київському. Семеро людей постраждали, з них двоє дітей — 10 та 12 років, та підліток 17 років. Одна людина шпиталізована.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.09.2024 08:01