Колаж TrueUA

Росія вночі атакувала Київ "шахедами": які наслідки для столиці

У ніч на 6 жовтня російські загарбники вкотре застосували проти Києва свої ударні безпілотники. Усі ворожі "шахеди" були знищені Силами оборони.

Про це повідомляє у Telegram-каналі Київська міська військова адміністрація.

Як зазначили в МВА, на українську столицю російські дрони заходили хвилями та з різних напрямків. Повітряна тривога у місті оголошувалася тричі й сумарно тривала понад п'ять годин. 

"Силами та засобами ППО всі російські БпЛА, які були виявлені в повітряному просторі над Києвом та на підступах до міста, були знешкоджені. Попередньо, в місті без руйнувань та потерпілих", — йдеться у зведенні адміністрації.

Раніше повідомлялось, що 5 жовтня на Херсонщині війська країни-агресорки атакували бригаду "швидкої" допомоги. Поранення отримали троє людей.

Нагадаємо, 5 жовтня у Херсоні російські загарбники завдали удару з дрона по маршрутці, яка була заповнена пасажирами. Ніхто з громадян не постраждав. Натомість в автобусі повилітали вікна.

Станом на ранок 6 жовтня російська армія вивела в акваторію Чорного моря військові кораблі. Ворожі судна є носіями крилатих ракет типу "Калібр".

Своєю чергою керівник Центру протидій дезінформації при Раді національної безпеки та оборони України Андрій Коваленко заявив, що країна-агресорка Росія навмисно запускає ударні дрони-камікадзе "Шахед" по Білорусі, щоб здійснити провокацію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 06.10.2024 07:43