Фото: росЗМІ

Росія зводить нові оборонні позиції та перекидає додаткові сили на Курщину, — розвідка Британії

Війська країни-агресорки почали будувати нові оборонні позиції та стягувати додаткові сили у Курську область з інших напрямків фронту.

Про це повідомила розвідка Великої Британії.

"Після початкового безладу і дезорганізації російські війська розгорнули більші сили в регіоні, в тому числі, ймовірно, з інших місць уздовж лінії зіткнення", — заявили розвідники.

Зазначається, що навіть пропри те, що армія РФ встановила оборонні лінії та мала прикордонні сили у Курській області, її війська все одно не були готові відбити штурми кількох батальйонів ЗСУ.

Наразі ж російські загарбники почали будувати додаткові оборонні позиції на Курщині. У такий спосіб ворог хоче перешкодити наступу Сил оборони України. Проте, як зауважили розвідники, з 6 серпня українські війська просунулися вглиб на 10-25 кілометрів у Курській області, а лінія фронту наразі становить 40 кілометрів.

Росія перекидає додаткові сили у Курську область

Інфографіка: Ministry of Defence

Нагадаємо, авторитетні західні аналітики дійшли висновку, що навіть попри те, що в минулому російські добровольчі підрозділи вже перетинали кордон Росії, теперішнє вторгнення в Курську область є одним із найбільших транскордонних нападів на Російську Федерацію та відчутним ударом по престижу диктатора Володимира Путіна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.08.2024 16:33