Фото: Нацполіція

Росіяни атакували Миколаївщину FPV-дронами: загинув цивільний, знищено поліцейське авто (фото)

Вдень 27 жовтня російські загарбники завдали ударів FPV-дронами по Куцурубській громаді Миколаївського району. Внаслідок атаки загинув місцевий мешканець.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Миколаївській області.

"Внаслідок підступної атаки загинув 43-річний місцевий мешканець, який рухався мопедом населеним пунктом", — зауважили у поліції.

Водночас у той момент коли на місце обстрілу прибув наряд правоохоронців, щоб зафіксувати черговий воєнний злочин, окупанти завдали повторного удару.  Внаслідок влучань сталась пожежа, яка повністю знищила авто. Поліцейські не постраждали.

"За фактом порушення законів та звичаїв війни правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 438 Кримінального кодексу України", — йдеться у повідомленні.

обстріл Миколаївщини

Фото: Нацполіція

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 27 жовтня, російські загарбники атакували Україну 80 ударними БпЛА типу Shahed і безпілотниками невстановленого типу. Сили оборони збили 41 ворожий дрон. Українські військові уточнили, що рашисти запускали свої безпілотники з території Російської Федерації, а саме — з Орла, Курська та Приморсько-Ахтарська.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.10.2024 15:39