Фото ілюстративне. Джерело: АрміяInform

Росіяни кидають на штурм поранених на тлі втрат під Лиманом, — розвідка

Російські загарбники кидають на штурм поранених військових на тлі втрат під Лиманом Донецької області. У такий спосіб окупанти намагаються наростити наступальні дії.

Про це у Telegram-каналі повідомляє Головне управління розвідки.

У розвідці зазначили, що окупаційна армія Росії намагається наростити темпи наступу в районі міста Лиман Донецької області. Для цього ворог перекинув у вказану смугу додаткові штурмові підрозділи 283 та 488 мотострілецьких полків збройних сил РФ.

"Воїни Сил безпеки та оборони України завдали нововведеним московитам серйозних втрат, окремі штурмові групи втратили боєздатність. Деморалізовані російські загарбники відмовляються йти в бій ― скаржаться на відсутність надійних укриттів від українських дронів", — йдеться у зведенні розвідки.

В ГУР також зауважили, що для продовження наступальних дій командування окупаційних сил застосовує методи тиску, примусу та залякувань. У м’ясні штурми кидають легкопоранених загарбників.

Нагадаємо, раніше британська розвідка повідомляла, що російські окупанти просунулися в Селидовому Донецької області. Населений пункт розташований за 13 кілометрів від великого логістичного центру — Покровська.

Також британське міноборони заявило, що російській армії вдалось досягти успіху у місті Часів Яр Донецької області. Окупанти не могли там просунутись з липня цього року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.10.2024 13:42