Фото: Telegram-канал руху "Атеш"

Росіяни несподівано знищили міст в Олешках: партизани назвали ймовірну причину (фото)

Вранці 18 жовтня росіяни знищили міст через річку Конка на Херсонщині. Це може бути пов'язане з ймовірним наступом українських сил на Херсонському напрямку.

Про це повідомляє партизанський рух "Атеш" у своєму Telegram-каналі.

Агент руху "Атеш" з 61-ї бригади морської піхоти ЗС Росії повідомив, що військовослужбовці зазначеної бригади раніше неодноразово отримували розвідувальну інформацію про можливий наступ українських сил. Повідомляється також, що всі підрозділи в глибині до 15 кілометрів були переведені на повну бойову готовність.

Це також підтверджує інформацію агентів "Атеш" із Херсонської області про переміщення близько тисячі російських військовослужбовців у бік річки Дніпро.

Вранці 18 жовтня росіяни знищили міст через річку Конка на Херсонщині

Фото: Telegram-канал "Атеш"

"Очевидно, що окупанти серйозно розглядають ймовірність наступу Сил оборони на цій ділянці. І не підривали б такий стратегічно важливий міст без вагомих на те причин", — пише рух "Атеш".

Однак, як зазначають партизани, це залишається лише однією з версій. Окупанти могли підірвати міст з іншої, поки що незрозумілої причини.

Нагадаємо, раніше партизанський рух "Атеш" повідомляв, що російські загарбники переміщують військову техніку та особовий склад у безпечні місця у Маріуполі. Це пов'язано з можливим застосуванням Силами оборони далекобійних ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.10.2024 14:57