Фото: ілюстративне. Джерело: ДСНС

Росіяни вдарили балістикою по Кривому Рогу: постраждали 10 людей

Ввечері 28 жовтня війська країни-агресорки ракетами вдарили по Кривому Рогу. Постраждали цивільні.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За словами посадовця, через ворожу атаку постраждали 10 місцевих мешканців. До того ж пошкоджений триповерховий житловий будинок. 

"У домі та господарських спорудах виникла пожежа. Понівечені також медзаклад, авто, газопровід. На місці працюють всі служби", — наголосив він.

Варто зауважити, що повітряну тривогу через загрозу балістики із тимчасово окупованого Криму у Кривому Розі оголосили о 21:54. Тоді ж військові попередили й про швидкісну ціль на місто. 

Оновлено 23:46

За даними ОВА, внаслідок тяжких поранень після ракетної атаки на Кривий Ріг, є загиблий. Це 39-річний чоловік. 


Оновлено 23:25

За даними голови Дніпропетровської ОВА, кількість постраждалих у Кривому Розі зросла до 11 людей. Двоє чоловіків, 39 та 60 років, у вкрай важкому стані. Лікарі роблять все можливе, аби їх врятувати.

Водночас ще п'ятеро госпіталізованих — у стані середньої тяжкості.

Нагадаємо, ввечері у понеділок, 28 жовтня, також і Харків зазнав удару від російських загарбників. За попередніми даними, рашисти атакували центр міста. На місці "прильоту" спалахнула пожежа, є постраждалі.

Додамо, у ніч на 28 жовтня російська армія застосувала проти України ударні безпілотники типу "Шахед", а також дрони невстановленого типу. Силам оборони вдалось знищити 66 ворожих об'єктів, але є і влучання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.10.2024 22:46