Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Росіяни вдарили по багатоповерхівці у центрі Харкова, багато постраждалих

У вівторок, 14 травня, війська країни-агресорки завдали ударів по Харкову. Ворог вгатив по житловій забудові.

Про це повідомив мер міста Ігор Терехов.

"Знову удар по району житлової забудови — навколо багатоквартирні будинки", — наголосив міський голова.

Згодом мер уточнив, що рашисти вдарили по багатоповерхівці у центрі міста. За словами посадовця, інформація про руйнування та постраждалих наразі уточнюється.

Водночас голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов попередив, що ворог повторно може повторно вдарити по місту.

"Загроза повторних пусків залишається", — попередив Синєгубов.

Оновлено 17:05

За інформацією Терехова, загальна кількість постраждалих поки становить девʼятеро людей.


Оновлено 16:50

Мер Харкова Ігор Терехов заявив, що відбулося влучання у 10-й поверх багатоквартирного житлового будинку. Без пожежі. Зараз здійснюється поквартирний обхід і пошук можливих постраждалих.

"На місці іншого прильоту маємо влучання по гаражах — приблизно 10 з них горять. Пошкоджена багатоповерхівка. На місці працюють усі відповідні служби та волонтери", — додав Терехов.

Зауважимо, зранку 14 травня у Харкові також прогримів вибух. "Приліт" стався у Київському районі міста, де розташовано чимало багатоповерхівок.

Нагадаємо, раніше голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявляв, що ситуація у регіоні складна. Кількість населених пунктів, де тривають активні бойові дії, збільшилася. Сили оборони України продовжують оборонну операцію. 

Також Синєгубов наголошував, що російські пропагандисти активно поширюють фейки про виїзд місцевих органів влади з території Харківської області. Проте ця інформація не відповідає дійсності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 14.05.2024 16:37