Скріншот з відео

Росіяни відмовляються відпочивати у Криму: кількість туристів у липні суттєво скоротилася

Росіяни все частіше відмовляються відпочивати в тимчасово окупованому Криму. Кількість бронювань готелів окупантами на півострові у другій половині липня скоротилася на 45% порівняно з першою половиною місяця.

Відповідну інформацію надав комерційний директор туроператора "Алеан" Оксану Булах, пише "Коммерсантъ". За його словами, знизилась також вартість відпочинку в окупованому Криму — у середньому на 15-20%. Готелі на півострові в середньому завантажені на 50-60%.

Чому росіяни не їдуть у Крим

Комерційний директор готелю Ribera Resort & SPA Олена Печериця основною причиною зниження попиту на відпочинок у Криму вважає транспортні обмеження, а також психологічний страх родин із дітьми. Зниження цін у різних готелях, за її словами, у липні доходило до 25%.

Вибухи в Криму

Нагадаємо, 2 серпня у тимчасово окупованому Криму пролунали сильні вибухи. Через "бавовну" російські загарбники перекрили рух Керченським мостом.

Також 31 липня у тимчасово окупованому Сімферополі в Криму пролунала серія вибухів. Зокрема, місцеві жителі повідомили, що біля сьомої лікарні було чутно вибух.

Головне управління розвідки України повідомило, що ввечері 28 липня у Козачій бухті окупованого Криму вибухнув склад боєприпасів окупантів. Свідки чули два вибухи й звуки подальшої детонації боєприпасів, зазначали у ГУР. На місце події їхало декілька машин швидкої допомоги та поліції.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що у Криму зростає протистояння між окупаційним контингентом та проукраїнськи налаштованим цивільним населенням. Систематичного характеру набрали атаки на військові об’єкти із застосуванням "коктейлів Молотова".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.08.2023 18:56