Фото: скріншот з відео / ілюстративне

В окупованому Криму лунають вибухи: повідомляють про "бавовну" у багатьох населених пунктах

У середу, 2 серпня, у тимчасово окупованому Криму пролунали сильні вибухи. Через "бавовну" російські загарбники перекрили рух Керченським мостом.

Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер".

За попередніми даними, про вибухи повідомляють у Сімферополі та районі, а також у Новофедорівці та Гвардійському.

Повідомляється, що у Сімферопольському районі, у Гвардійському дуже потужний вибух, після чого у повітря здійнявся стовп диму. Згідно з наявною інформацією, саме в цьому селищі розташована авіабаза "Гвардійське".

Telegram-канал "Кримський вітер".

Варто відзначити, що окупанти поки ніяк не коментують вибухи, але в мережі вже виклали фото "бавовни". Вже відомо, що через ці інциденти рух по Керченському мосту тимчасово перекрито.

Нагадаємо, 31 липня у тимчасово окупованому Сімферополі в Криму пролунала серія вибухів. Зокрема, місцеві жителі повідомили, що біля сьомої лікарні було чутно вибух.

Головне управління розвідки України повідомило, що ввечері 28 липня у Козачій бухті окупованого Криму вибухнув склад боєприпасів окупантів. Свідки чули два вибухи й звуки подальшої детонації боєприпасів, зазначали у ГУР. На місце події їхало декілька машин швидкої допомоги та поліції.

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України заявили, що у Криму зростає протистояння між окупаційним контингентом та проукраїнськи налаштованим цивільним населенням. Систематичного характеру набрали атаки на військові об’єкти із застосуванням "коктейлів Молотова".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 02.08.2023 11:03