Фото: Astra

Росіяни заявили про атаку дронів на Новошахтинський НПЗ у Ростовській області

Вночі 12 квітня безпілотники нібито атакували Новошахтинський нафтопереробний завод у Ростовській області Росії.

Про це з посиланням на джерела повідомляє видання Astra.

Губернатор області Василь Голубєв сьогодні відзвітував про знищення чотирьох БпЛА в Новошахтинську Ростовської області. Проте про атаку безпілотників на НПЗ посадовець не згадав.

Водночас джерела Astra в екстрених службах регіону запевняють, що усі чотири дрони атакували Новошахтинський завод нафтопродуктів. Один зі збитих дронів упав на територію заводу.

Зауважимо, міноборони країни-агресорки підтвердило інформацію про атаку дронів. У відомстві такого наголосили, що цієї ночі безпілотники нібито атакували ще й Бєлгородську область. 

Варто зазначити, що це не перший наліт дронів на Новошахтинський завод нафтопродуктів. Так, 13 березня, безпілотники атакували територію Новошахтинського НПЗ. Це спричинило зупинку роботи підприємства.

Нагадаємо, вночі 11 квітня у Курській області нібито був атакований Михайлівський гірничо-збагачувальний комбінат. Водночас у міноборони країни-агресорки заявили знищення 12 безпілотників над Курською (три), Тамбовською (три), Білгородською (два), Брянською (один), Липецькою областями та Республікою Мордовією (два). 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 12.04.2024 10:57