Фото: Іван Сєчін. Джерело – ik-ptz.ru

РосЗМІ повідомляють про смерть 35-річного сина очільника "Роснєфті" Ігоря Сєчина

У Росії нібито знайшли мертвим сина голови найбільшої російської нафтогазової компанії "Роснєфть" Ігоря Сєчина —  Івана. Він обіймав керівну посаду у компанії.

За даними росЗМІ, Іван Сєчін помер ще 5 лютого у віці 35 років. Першим про це сповістив колишній менеджер ЮКОСу Леонід Невзлін, який послався на запис у реєстрі спадкових справ.

Згідно з наявною інформацією, спадщина оформлена на Івана Ігоровича Сєчина 1989 року народження, який жив у Москві за адресою Шведський глухий кут, будинок 3. Ця будівля раніше згадувалася як "будинок для соратників Путіна", а росЗМІ писали, що там мешкав й Ігор Сєчін.

Російські Telegram-канали, посилаючись на джерела, повідомили, що причиною смерті Івана Сєчина у РФ назвали "відірваний тромб". Водночас Сєчин-старший заборонив співробітникам СКР, ФСБ та іншим силовикам займатися питаннями смерті сина.

Що відомо про Івана Сєчіна

Згідно з джерелами російських баз даних, Іван Сєчін працював у "Роснєфті" і у 2021 році задекларував дохід 61,8 мільйона рублів. Відомо, що він обіймав керівну посаду у компанії з 2014 року, коли йому було 25 років.

У січні 2015 року 26-річного Сєчіна нагородили медаллю ордену "За заслуги перед Вітчизною" ІІ ступеня "за великий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу та багаторічну сумлінну працю".

Нагадаємо, 16 лютого у російській колонії помер ув'язнений 47-річний опозиціонер Олексій Навальний. Згодом стало відомо, що його, починаючи із серпня 2023 року, поступово отруювали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 20.02.2024 09:59