Розумна вушна паличка Xiaomi Bebird M9 Pro: гаджет, який давно пора було винайти

03 ЛЮТОГО 2020 23:22

Це пристрій для видалення вушної сірки, в комплекті з яким йде купа зручних насадок. Вони зроблені з м'яких матеріалів, тому не зашкодять вушний канал і барабанну перетинку.

Крім того, використовується 4-осьовий датчик з точністю вимірювання до 0.05 градуса і можливістю визначення кутів нахилу на 360 градусів, щоб точно маніпулювати пристроєм під будь-яким кутом.

Але найголовніша фішка Xiaomi Bebird M9 Pro - це ендоскоп. Це камера з роздільною здатністю на 3 Мп і діаметром об'єктива 3.5 мм, яка легко проникає в вухо. За допомогою Bluetooth і спеціального додатку вона передає картинку на екран смартфона, тому вам буде видно всі, що відбувається у ваших вухах. Для кращого огляду передбачено 6 світлодіодних лампочок.

Але найголовніша фішка Xiaomi Bebird M9 Pro - це ендоскоп. Це камера з роздільною здатністю на 3 Мп і діаметром об'єктива 3.5 мм, яка легко проникає в вухо. За допомогою Bluetooth і спеціального додатку вона передає картинку на екран смартфона, тому вам буде видно всі, що відбувається у ваших вухах. Для кращого огляду передбачено 6 світлодіодних лампочок (Відео з You Tube).

Xiaomi Bebird M9 Pro можна купити на AliExpress за $ 69,86. До речі, у «розумної» палички середній рейтинг 4,9: 89% відгуків - 5 зірок.

Технології, 03.02.2020 23:22