Фото: Патрульна поліція Житомирської області

Рух транспорту під Житомиром ускладнений через масштабну ДТП

У середу, 3 січня, близько 09:00 на 142 км автодороги М-06 Київ — Чоп сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю п'яти автомобілів. У зв'язку з цією аварією поблизу села Сонячне Житомирської області рух транспорту частково ускладнений в обох напрямках.

Про це повідомляє патрульна поліція Житомирської області. За інформацією правоохоронців, на об'їзній Житомира організовано реверсний рух транспорту.

"Патрульні забезпечують безпеку, регулювання дорожнього руху та займаються оформленням адміністративних матеріалів. Водії, плануйте маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації", — йдеться у повідомленні патрульних.

Поліціянти також закликали водіїв неухильно дотримуватися правил дорожнього руху, бути відповідальними, стежити за дорожньою обстановкою та зважати на погодні умови.

Раніше у Дніпропетровській області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Постраждали шестеро людей.

Нагадаємо, 20 грудня в Івано-Франківській області мешканець Коломиї збив на смерть пішохода та намагався приховати сліди. Поліцейські Прикарпаття встановили та затримали вбивцю.

Також на початку грудня біля села Новопавлівка Ізюмського району Харківської області зіткнулися одразу три автомобілі: легковик, мікроавтобус і вантажівка. Внаслідок ДТП загинуло шість людей, іще п’ять отримали травми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.01.2024 12:57