Черга вантажівок на кордоні. Джерело: польські ЗМІ

Румунські фермери поновили блокування кордону: подробиці від ДПСУ

У понеділок, 15 січня, румунські фермери поновили блокування руху вантажних автомобілів на напрямку пункту пропуску "Сірет". Також страйки відновились на відтинку "Вікову-де-Сус", що навпроти українського пункту — "Красноїльськ".

Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

"Рух вантажівок через пункти пропуску "Сірет" та "Вікову-де-Сус" заблоковано. Близько 12:00 фермери поновили блокування руху вантажних автомобілів на напрямку пункту пропуску "Сірет", який розташований навпроти українського пункту пропуску "Порубне", — йдеться у повідомленні прикордонників.

У ДПСУ наголосили, що також почалося блокування румунського пункту пропуску "Вікову-де-Сус".

"Інші види транспорту, а також пішоходи в обох пунктах пропуску оформлюються встановленим порядком як на в’їзд, так і виїзд з України", — додали у відомстві.

Раніше повідомлялось, що 13 січня румунські фермери заблокували рух вантажівок через міжнародний автомобільний пункт пропуску "Порубне — Сірет" на кордоні з Україною.

Нагадаємо, станом на ранок суботи, 13 січня, польські перевізники продовжують блокувати три пункти пропуску на польсько-українському кордоні. Рух вантажівок і надалі ускладнений.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.01.2024 14:37