Рятувальна операція на Дніпрі в Києві. Джерело: Нацполіція

Рятувальники знайшли тіло хлопця, який учора впав у Дніпро через обрив канатної дороги (фото, відео)

У понеділок, 22 липня, у Дніпрі знайшли тіло хлопця, який учора впав у річку внаслідок обриву канатної дороги. Таким чином пошукова операція припинена.

Про це повідомила прес-служба поліції Києва.

"Інформація про нещасний випадок надійшла до поліції Києва вчора, близько 14:00. За фактом вказаної події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 272 та частиною 3 статті 367 Кримінального кодексу України", — зазначили правоохоронці.

Вони додали, що пошукова операція, яку здійснювали працівники відділу поліції в річковому порту Київ і рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій, тривала близько семи годин, із настанням сутінок її припинили.

"Сьогодні вранці працівники поліції спільно з рятувальниками ДСНС відновили пошукові заходи. Під час обстеження дна річки тіло загиблого хлопця знайдено. Поліція Києва висловлює співчуття рідним і близьким загиблого", — підсумували правоохоронці.

Нагадаємо, що до рятувально-пошукової операції залучали спеціальну техніку та катери з водолазами. У Київській міській державній адміністрації повідомляли, що через аварію на атракціоні ускладнений рух транспорту на Набережному шосе. Місто звернулося до правоохоронців щодо ретельного розслідування як самої надзвичайної ситуації, так і діяльності компанії, що експлуатує атракціон, відкритий 2021 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 22.07.2024 10:43