Фото: Telegram СтратКом ЗСУ

Сапери взяли у полон 11 окупантів на Сході України (фото)

Під час виконання планових робіт на Сході України наші сапери взяли у полон групу з 11 росіян. Це вдалось зробити інженерам 808-го окремого полку підтримки Збройних сил.

Про це у Telegram повідомляє Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України.

У відомстві розповіли, що інженери 808-го окремого полку підтримки ЗСУ виконували бойові завдання на Сході держави. В один з днів нашим саперам вдалось захопити в полон групу в якій було 11 російських загарбників.

"Просто уявіть, наскільки люто воюють Збройні сили, якщо навіть сили підтримки беруть ворогів у полон. Пишаємося та бажаємо вдалого полювання", — йдеться у повідомленні СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, 3 січня Україна повернула з російського полону 230 захисників і цивільних. людей: 213 солдатів і сержантів, 11 офіцерів, шестеро цивільних. Участь в організації цього процесу безпосередньо також брала сторона ОАЕ.

Раніше представник Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Петро Яценко заявляв, що Російська Федерація намагається створити враження, ніби українська влада не працює над питанням обміну військовополоненими. Саме тому країна-агресорка на тривалий час призупиняла цей процес.

Також з'явилась інформація, що Російська Федерація не зацікавлена в обміні колаборантів з так званих "Л/ДНР", які воюють на боці країни-окупанта. Представники квазідержав вже другий рік поспіль перебувають у полоні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.01.2024 21:57