Фото: сайт "Шахтаря"

"Шахтар" оголосив про трансфер гравця тбіліського "Динамо"

Захисник Лука Лацабідзе, який захищав кольори тбіліського "Динамо", перейшов у донецький "Шахтар". Контракт із 19-річним гравцем розрахований до 31 грудня 2028 року.

Про це повідомляє офіційний сайт "гірників".

Варто зазначити, що за "Шахтар" вже виступають двоє грузинських захисників. Це Гіоргі Гочолейшвілі та Іраклі Азаров.

Що відомо про Лацабідзе

Лука є вихованцем академії тбіліського "Динамо". За молодіжний склад центральний захисник провів 22 матчі в Лізі Еровнулі 2, за головну команду свій перший поєдинок провів 5 червня 2023 року й відіграв два матчі в чемпіонаті Грузії. Від 2020 року регулярно викликається до юнацьких збірних Грузії.

Коли зіграє "Шахтар" з "Марселем"

УЄФА назвала точні дати та час початку матчів 1/16 фіналу Ліги Європи, в тому числі ігор "Шахтаря" з "Марселем". Вже 15 лютого український клуб прийматиме "Марсель" у Гамбурзі. Початок гри — о 19:45. Матч-відповідь відбудеться 22 лютого у Марселі. Гра розпочнеться о 22:00.

Нагадаємо, український "Шахтар" програв португальському "Порту" з рахунком 3:5 в матчі останнього, шостого, туру групового етапу Ліги чемпіонів. Тож донецька команда посіла в групі третє місце, що дало їй можливість навесні виступати у нижчому за рангом єврокубка — Лізі Європи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 04.02.2024 15:44