Фото: Pixabay

Школярів Одещини через негоду перевели на дистанційне навчання

В Одеській області через погіршення погоди 9-10 січня навчання в усіх закладах освіти відбуватиметься у дистанційному форматі.

Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

"У звʼязку з прогнозованим погіршенням погодних умов, піклуючись про збереження здоров’я дітей та належну організацію освітнього процесу, 9 і 10 січня переходимо на дистанційний формат занять у всіх закладах освіти області. Підписав відповідне розпорядження", — наголосив Кіпер.

За словами посадовця, дитячі садки та школи працюватимуть у режимі чергових груп. Водночас він закликав батьків на період негоди за можливості залишити дітей удома. 

"Усі ці рекомендації на період негоди. Про відновлення очного освітнього процесу буде повідомлено додатково. Прошу слідкувати за повідомленнями", — додав він.

Нагадаємо, раніше кандидат географічних наук і метеоролог Ігор Кібальчич прогнозував, що січень 2024 року в Україні продовжить тенденцію потепління. Як показують численні розрахунки провідних світових центрів погоди, у першій декаді місяця над Європою продовжиться активне західне перенесення повітряних мас, внаслідок чого тепле та вологе атлантичне повітря проникатиме далеко на схід регіону, а більшість опадів випаде у вигляді дощу та мокрого снігу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 08.01.2024 14:22