Фото: ДПСУ

Сховався під ковдрою: на кордоні виявили чоловіка-"невидимку", який хотів втекти з країни

У Львівській області прикордонники виявили громадянина, який намагався незаконно виїхати з країни. Чоловік сховався під ковдрою у спальному відділенні вантажівки.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, водій вантажного авто мав отримати за свої послуги три тисячі доларів.

"Під час в’їзду в пункт пропуску водій повідомив, що їде сам, про що прикордонники зробили відповідну відмітку в контрольному талоні. Вже під час огляду автівки охоронці кордону помітили "зайця", який прикрившись ковдрою сховався у спальному відсіку авто", — зазначили прикордонники.

Таким чином 34-річний уродженець Житомира  хотів уникнути проходження контролю та потрапити до Німеччини, адже законних підстав для виїзду за кордон у нього не було.

Внаслідок стосовно чоловіка, який намагався незаконно залишити країну, складено матеріали про адміністративне правопорушення. Стосовно водія вантажівки оперативні співробітники Львівського прикордонного загону направили повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачено ст. 332 ККУ "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України".

Нагадаємо, 15 липня прес-служба ДПСУ повідомляла, що прикордонники зупинили 27 військовозобов'язаних, які незаконно намагалися потрапити до Молдови. Чоловіки користувалися підказками Telegram-каналу для ухилянтів. Після перетину кордону вони мали оплатити від чотирьох до семи тисяч доларів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 19.07.2024 10:25